Gambar sex datin

Rated 3.92/5 based on 889 customer reviews

: P dan spesis aku, sekali tukang rumah buat kerja dan aku puas hati, aku akan tetap menggunakan servis dari orang yang sama untuk kerja-kerja seterusnya.sebab kita dah tau macam mana dorang buat kerja dan kita dah tahu tahap mana kualiti dorang.so time ni, semuaaaa file file penting yang berkaitan dengan rumah korang akan dapat termasuk geran sume sebab time ni rumah ni dah officially jadi milik korang sepenuhnya.

atau kalau korang ada ASB, haa kepilkan sekali jumlah simpanan atau loan ASB korang sebab benda-benda ni semua sangattt membantu. kerajaan tak leh usik walaupun tiba-tiba dia nak buat pembangunan dekat tapak rumah kita.senangg je bank approve loan syafiq sebab dia belum pernah terikat atau belum pernah ada sebarang loan sepanjang dia hidup ;) so, loan rumah sepenuhnya under nama dia sorang. korang boleh tengok sini, walaupun harga dia mahal sikit dari Leasthold tapiiiiii, rumah tu akan jadi milik kita sepenuhnya sampaiiii bila-bila. dia murah sikit tapiii keburukan rumah spesis ni adalah pegangan sementara.tak perlu add on nama aku sekali sebabb so far kitorang memang rancang rumah pertama just under nama syafiq sorang jee sebab kott la mana tau lepas ni ada rezeki nak beli rumah kedua senang sikitt. so takde la kemungkinan kedua-dua di black list bank atau kedua-dua diisytihar muflis hanya kerana sebuah rumah. memang rumah ni akan jadi milik kita cumaaa, selepas 99 tahun umur rumah tu, kalau tiba-tiba contohnya kerajaan nak amek untuk buat pembangunan, yes kita terpaksa lepaskan sebab had dia sampai 99 tahun je.lagipun kalau deko-deko rumah ni selalunya sekali je kita buat dalam satu tempoh jangka masa yang panjang.takdenya kaw setiap bulan nak upah orang sekejap-sekejap nak pecah dinding buat baru, sekejap-sekejap nak upah orang suruh pasang pintu baru kuikuikui.

Leave a Reply